Meny
69 26 77 30
Midtveien 5, 1526 Moss Alle dager 05:00 - 24:00 (Med adgangsbrikke)
b

Personlig trening

Personlig trening er for deg som ønsker noe bedre forutsetninger for å nå målet ditt. Våre dyktige personlige trenere sørger for at du får en tett oppfølgning og at treningen blir motiverende og resultatgivende. Vi kan hjelpe deg med alt fra kostholdsveiledning til individuelt tilpasset treningsprogram.

Her er 5 fordeler ved å bruke en personlig trener (PT):

  1. En PT er motiverende og gjør deg glad i trening
  2. En PT kan hjelpe deg med rehabiliterende trening i forbindelse med skader
  3. En PT lager et individuelt basert treningsprogram som passer til deg og dine målsettinger
  4. En PT hjelper deg med korrekt teknikk slik at risikoen for skader blir minimal
  5. En god PT lærer du noe av, slik at du selv kan ta over treningen etter en stund 

Personlig trening passer for alle, og er ikke kun for eliteatleter og kjente mennesker. Vi setter opp et opplegg som passer for deg og dine behov.

Du bestemmer selv hvor ofte du ønsker å trene med personlig trener og hvor mange klipp du ønsker å kjøpe. Vi vurderer sammen ditt antall timer ut ifra din treningserfaring, målsettinger og behov, men vil dog generelt anbefale begynnere minst 3 PT-timer. 

Det er mulig å velge PT duo hvor man trener 2 sammen, f.eks. med en venn eller kjæreste. Du har også muligheten til å velge ekspresstimer på 25 minutter (vanlig time er 50 min) til en rimeligere pris, og du velger selv hvor ofte du skal ha personlig trening.

Uansett hvilken løsning som passer best for deg, gir vi deg altid det lille ekstra i treningen din – hver gang!

Alle medlemmer får en GRATIS introduksjonstime med personlig trener – dette er din mulighet til å få profesjonell hjelp med treningen og prøve personlig trening.

Pga. dagens smittesituasjon vil det ikke være lov å etablere medlemskap eller ha drop-in for personer fra andre kommuner enn Moss
This is default text for notification bar