Velkommen / Medlemskap

Velkommen til Moss' råeste treningssenter - Toppform Fitness! 

 

 

Toppform Fitness er et stort treningssenter på hele 2800 kvm.  Vi holder til på Midtveien 5, rett ved siden av Europris på Høyden i Moss.

Hos oss får du mye for pengene! Vi er et rimelig treningssenter med priser fra kun kr. 249,- pr. mnd., vi har god plass og lange åpningstider. Vi tilbyr et nyrenoverte lokaler  med meget  god aircondition/ventilasjon, delikate garderober og meget god  takehøyde. Hos oss blir du alltid møtt med et smil av våre hyggelige ansatte. 

Vi har markedets best utstyrte treningssenter med utstyr og apparater av høyeste kvalitet fra bl.a. Eleiko, Life Fitness, Technogym, Gym80, Hammer Strength, Atlantis, Booty Builder, Casall - vi har også 3 crossfit racks, to løpebaner m.kunstgress og en løpebane av gummidekke (36 meter og 52 meter) , tredemøller fra Woodway, konkurransekettlebells, skillmill og mye, mye mer!

Alle medlemmer får i tillegg en GRATIS introduksjonstime med personlig trener. 

Toppform Fitness har lange åpningstider fra 05.00 – 24.00 med adgangsbrikke. Vi har i tillegg meget god betjent resepsjon fra kl. 09.00 - 23:00 mandag til torsdag, fredag kl. 0900 - 2100,  lørdag kl. 10.00 - 16.00 Søndag 1000 - 14.00.

Vi har alt du trenger for å komme i god form, topp treningsutstyr og kjempeflinke personlige trenere. Ta gjerne en titt på hva vi tilbyr her på websiden, og kom gjerne innom til en uforpliktende prat og få en GRATIS prøvetime!