Velkommen / Medlemskap

Velkommen til Moss' råeste treningssenter - Toppform Fitness! 

 

Toppform Fitness er et stort treningssenter på 1800 kvm. Til høsten/vinter 2018 skal vi utvide treningssenteret med ytterligere 1000 kvm, slik at vi kan tilby hele 2800 kvm for våre medlemmer. Vi holder til på Midtveien 5, rett ved siden av Europris på Høyden i Moss.

Hos oss får du mye for pengene! Vi er et rimelig treningssenter med priser fra kun kr. 249,- pr. mnd., vi har mye plass og lange åpningstider. Vi byder velkommen i nyrenoverte lokaler med god aircondition/ventilasjon, delikate garderober og høyt til taket. Hos oss blir du alltid møtt med et smil av våre hyggelige ansatte. 

Vi har markedets best utstyrte treningssenter med utstyr og apparater av høyeste kvalitet fra bl.a. Eleiko, Life Fitness, Technogym, Gym80, Hammer Strength, Atlantis, Booty Builder, Casall - vi har også 3 crossfit racks, en kunstgressbane på 36 meter, tredemøller fra Woodway, konkurransekettlebells, skillmill og mye, mye mer!

Alle medlemmer får i tillegg en GRATIS introduksjonstime med personlig trener. 

Toppform Fitness har lange åpningstider fra 05.00 – 24.00 med adgangsbrikke. Vi har i tillegg lang betjeningstid fra kl. 09.00 - 20:00 mandag til fredag samt lørdag kl. 10.00 - 14.00. I september 2018 kommer vi til å utvide bemanningen til kl. 21 mandag til fredag + søndager kl. 10:00 - 14:00. 

Vi har alt du trenger for å komme i god form, topp treningsutstyr og kjempeflinke personlige trenere. Ta gjerne en titt på hva vi tilbyr her på websiden, og kom gjerne innom til en uforpliktende prat og få en GRATIS prøvetime!