PT Kristoffer Henæs

Personlig Trener Kristoffer Henæs

Jeg er en gutt som har stor lidenskap for trening og kosthold. Jeg stiller meg bak god erfaring og høy kvalitet på studiene jeg har fullført. Som personlig trener er målet mitt å få deg i BEST mulig form og ikke minst gi deg mest mulig kunnskap. Etter mange gode erfaringer og relevante studier har jeg opparbeidet meg et solid grunnlag for coaching/personlig trening. Trening og kosthold er noe jeg elsker å drive med og har selv prøvd det jeg ønsker å videreføre. Jeg er godt kjent av de rundt meg som en med mye kunnskap om trening og kosthold. Jeg jobber spesielt for et evidensbasert yrke, hvor mye av det som blir lært bort er basert på godt dokumenterte studier. 

Jeg er pliktoppfyllende og svarer raskt. Som personlig trener er målet å skape et godt samarbeid og et godt humør hos kunden. Alt av treningsprogram blir skreddersydd etter dine ønsker og mål med aktiviteten vi skal ta for oss. Jeg har erfaring fra spesielt fotball, styrketrening og toppidrett, og vet selv hvordan prosessen føles. Jeg ønsker også å jobbe med eldre ettersom jeg har studert bevegelsesvitenskap ved NTNU. Erfaringsmessig så vet jeg hva som er utfordrende og hvordan vi sammen skal jobbe oss frem til målet du ønsker å oppnå. Enten det er å jogge, ta 10 kg mer i knebøy eller gå ned i fettprosent. 

Velger du meg som din personlige trener skal jeg sørge for at du sitter igjen med mange gode erfaringer, utfordrende treningsøkter og positive opplevelser med trening og helse. Min kunnskap kan bli din kunnskap!

Håper vi blir bedre kjent.

Utdanning:

  • Bachelor i bevegelsesvitenskap ved NTNU iTrondheim (3 år)
  • Personlig trener AFPT. (vel bestått)
  • Idrett og kroppsøving ved høgskolen i Østfold(1år)
  • Wang toppidrett Fredrikstad (fotball)

Erfaringer:

1 år i sjøforsvaret der jeg tjenestegjorde som idrettsassistent ved Madla i Stavanger. treningsøkterøkter for mellom 80-120 av forsvarets rekrutter i sjø og luftforsvaret. 

Styrketrening i over 10 år.

Fitness-konkurranser med 1.plass i Oslo grand prix.

Kurs i baseløft i 2014.

Tlf: 99527475
Mail: [email protected]

Ta gjerne kontakt for bestilling av personlig trener time!

Bildet kan inneholde: 1 person, står og utendørs