Jon Lerche, tidligere kunde

Jeg har gjennom mange år drevet med forskjellige typer sport, styrketrening, crossfit og forskjellige typer kampsport. Siden 2008 har fokuset mitt vært på Crossfit og MMA, med den overbevisning at en dag uten trening er en dag uten mening. Kampsporten har tatt meg forskjellige steder hen i verden, for å kunne gjøre meg bedre og øke nivået mitt -  med en nesten daglig treningsøkt, mange ideer, kostholdsstrategier og livsfilosofier testet på egen kropp for at finne frem til den løsning der har passet meg best.

Jeg var involvert i en trafikkulykke, som har påvirket ryggsøylen min ved korsryggen. Jeg forsøkte i starten selv å sette sammen et program der tilgodeså problemet mitt, uten positiv endring i tilstanden. Etter å ha konstatert at jeg ikke selv hadde den nødvendige viten til å kunne lage et strukturert treningsprogram, tok jeg kontakt til Frank.

Frank har med informasjonene fra min kiropraktor, satt sammen et program med fokus på at gjenoppbygge min muskulatur i omkring, over og under skaden, hvilket har hjulpet meg til i dag å kunne fungere i hverdagen uten særlige gener. Med et tilbakeblikk på månedene innen, skjønner jeg ikke at jeg valgte å vente så lenge uten at få strukturert hjelp med treningen.