Mette er har hatt personlig trening med vår dyktige personlige trener Anne Lise Nyheim. Les her hva hun har fått ut av PT-timene.

Da jeg meldte meg inn på Toppform Fitness var jeg fast bestemt å starte opp med noen PT timer. Jeg har tidligere trent mye, men etter at jeg fikk prolapser i ryggen ble det mye vondt etter treningsøkter. Treningsgleden ble etter hvert borte og dette, sammen med at det stadig snek seg på ekstra kilo, ble til at det ble tyngre og tyngre å komme i gang igjen.

 

Da jeg endelig bestemte meg for å starte opp med trening igjen var jeg så heldig å få tildelt Anne Lise Nyheim som min personlige trener. Jeg kjente ikke til henne fra før, men kan med sikkerhet si at hun har vært den største motivatoren jeg kunne få.

 

Treningsøktene med henne har vært utrolig motiverende. De har vært ufattelig slitsomme, men samtidig varierte og morsomme. Hun har fått frem det «lille ekstra» i meg gang etter gang. Det å se at treningsøktene, sammen med riktig kosthold, har gitt gode resultater har vært en fantastisk motivasjon til å fortsette.

 

Jeg vil på det sterkeste anbefale Anne Lise til de av dere som ønsker en personlig trener som ser hele deg og ditt behov. Varm takk fra Mette Kaspersen :-)